trabzon Şubesi

POLİS EŞLERİ DERNEĞİ TRABZON ŞUBESİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

“08 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle 10 Mart 2018 Cumartesi günü, Trabzon Polisevinde İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan ÇEVİK’in eşi, Polis Eşleri Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Sayın Sevilay ÇEVİK Hanımefendinin organizesinde, dernek şube üyelerinin hazırladığı ve geliri derneğimiz aracılığıyla şehit, gazi ve teşkilat mensuplarımızın çocuklarına burs olarak aktarılmak üzere kahvaltı programı düzenlenmiştir. Trabzon Valisi Sayın Yücel YAVUZ’un eşi , Sayın Şengül YAVUZ Hanımefendinin de katıldığı organizasyon İstiklal Marşımızın okunması ile birlikte başlamış, akabinde konuşmasını yapan Dernek Şube Başkanı Sayın Sevilay ÇEVİK Hanımefendi, Polis Eşleri Derneğinin amacı ve faaliyetlerinden bahsederek, kadınların emniyet teşkilatındaki ve hayatımızdaki öneminden bahsetmiştir. Çok sayıda katılımcının iştirak ettiği etkinlik müzik dinletisi eşliğinde sona ermiştir.