trabzon Şubesi

TRABZON POLİS EŞLERİ DERNEĞİNDEN ŞEHİT, GAZİ VE POLİS ÇOCUKLARI İÇİN KERMES

Polis Eşleri Derneği Trabzon Şubesince, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan ÇEVİK’in eşi, Dernek Şube Başkanımız Sayın Sevilay ÇEVİK Hanımefendinin himayelerinde, geliri emniyet personeli ile şehit ve gazilerimizin üniversitede öğrenim gören çocuklarına burs sağlamak amacıyla, Trabzon Meydan Parkı’nda 29-30-31 Mart /01 Nisan tarihleri arasında kermes düzenlendi. Dernek Başkanı Sayın Sevilay ÇEVİK Hanımefendi, dernek üyeleri ve tüm teşkilat mensuplarının kendi el emekleri ve katkılarıyla düzenlenen gıda, tekstil ve hediyelik eşya reyonlarının bulunduğu, Trabzon Valisi Sayın Yücel YAVUZ’un eşi Şengül Yavuz Hanımefendinin de ziyaret ettiği kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dernek Şube Başkanı Sevilay ÇEVİK hanımefendi kermesi ziyarete gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek, derneğin amacı hakkında bilgilendirdi.